Om Hotel Crone og vores køkken

- Vi byder på god dansk mad

Vores historie

 

Hotel Crone - et “hæderkronet” hotel, der har eksisteret siden starten af 1900 tallet.

I de første mange årtier var hotellet et populært tilholdssted for havnens medarbejdere samt de mange handlende, som kom af søvejen til Grenå.

Efteråret 2006 overtog Stig Diederichsen Hotel Crone.

Stig har forsøgt videreført den gode stemning, der hersker på stedet.

Hotel Crone er inde i en spændende udvikling, hvor hotellets 3 kerneområder - hotel, restaurant og catering udvikler sig støt og roligt.

Vores køkken

 

Vores køkken byder på god dansk mad tilberedt af de bedste råvarer gældende for årstiden.

Som udgangspunkt laves alle vores retter fra bunden.

Dette sikrer en god smagskvalitet og tilfredse kunder.

Vores restaurant er nyligt indrettet i nye lyse farver, som skaber en venlig og afslappet atmosfære for vores gæster.

Dagligt summer restauranten af af liv og glade mennesker og for børnene er indrettet et legerum, hvor de kan boltre sig.

For Hotel Crone er vores gæster altid i højsædet og samtlige vores medarbejder står klar til at give Jer en god oplevelse.