Ud af huset

Kan bestilles over telefon eller mail

MINIMUM 10 PERSONER

Forretter

Rejecocktail

m/flütes

kr. 65.-

Varm Røget laks på salatbund

m/rejer, urtecremé og flütes

kr. 70.-

Pesto bagt laks

m/marineret salat, nødder og flütes

kr. 70.-

Tarteletter

m/høns i asparges

kr. 60.-

Serano skinke

på ruccola, soltørrede tranebær, balsamico flütes

kr. 70.-

Hovedretter

Svinekam

m/rødkål, brunede og hvide kartofler, surt og sødt

kr. 165.-

Kalvesteg stegt som vildt

m/hvide og brunede kartofler, valdorfsalat, bønner, surt og sødt

kr. 175.-

Gammeldags oksesteg

m/sukkerløg, bønner, kartofler, surt og sødt

kr. 165.-

Helstegt Hereford filet

m/grønsager, petit kartofler og rødvinssauce

kr. 195.-

Oksemørbrad

m/græske kartofler, grønsager og pebersauce

kr. 215.-

Desserter

Rubinsteinkage

kr. 65.-

Islagkage

m/frugter og sauce

kr. 70.-

Mandelrand

m/chokolade og frugt

kr. 70.-

Chokolade fondant

m/vanilleis og frugt

kr. 70.-

Creme Bruleé

kr. 75.-

Diverse

Biksemad

m/spejlæg, rødbeder og rugbrød

kr. 115.-

Grønsagstærter

m/grøn salat

kr. 115.-

Gule ærter

m/flæsk, ben og medisterpølse

kr. 125.-

Skipperlobescoves

m/rødbeder og rugbrød

kr. 125.-

Pølsebord

4 slags pålæg, leverpostej og brød

kr. 150.-

Ostefad

5-6 slags ost m/tilbehør og brød

kr. 165.-

Menuforslag nr. 1

Dampet laks m/rejer og asparges

Vitello tonnato (kalveculotte m/tunsauce og kapers)

Kryddersteg, Kalkunbryst og Okseroast

Grøn salat og pastasalat

Græske kartofler

Bondebrie m/valnødder

Chokolademuffins m/skum og frugt

Brød og smør

Kr. 245.-

Menuforslag nr. 2

Lakseroulade m/spinat på salat og rejer

Serano skinke m/salat, nødder og bær

Marineret kyllingebryst, Skinkesteg og Herefordfilet

Grøn salat

Timian kartofler

Grønsagstimbaler

Creme Bruleé m/frugt

Valnøddekage m/chokolade

Brød og smør

kr. 275.-