Rejser

3 tips når du rejser uden så mange penge

Vil du gerne ud at rejse noget mere, men har du ikke så mange penge at gøre godt med, behøver det ikke at stoppe dig i at komme på eventyr. Det kan sagtens lade sig gøre at rejse uden det helt store budget, og med de mange billige flybilletter hos de mange discount flyselskaber, er det jo ingen sag at komme ud at flyve for en lav pris.

Husk at du kan finde tilbud på sorte foldegardiner her.

Undgå at spise ude i byen

For det første kan det være smart at undgå at spise ude, hvis du har mulighed for det. Det er jo altid meget dyrere at tage på café eller restaurant for at spise, og du kan virkelig spare mange penge på enten at lave maden selv eller at vælge nogle billige løsninger fra det lokale supermarked. I nogle lande kan det også godt lade sig gøre at finde takeaway restauranter med billige sandwiches, pitabrød eller lignende, som kan retfærdiggøre det at spise ude. Men undgår du at spise på restauranter og caféer, kan du spare mange penge bare på denne post alene.

Brug dine ben når du skal rundt

Så kan det også være en rigtig god idé at bruge dine ben, når du skal rundt og udforske byen. Der er mange, der vælger at bruge taxa, Uber, kører med bus eller undergrunden, og det koster jo gerne penge alt sammen. Så hvis du gerne vil gøre det billigt for dig selv at komme rundt på eventyr i den by, du skal til, kan det altså være en idé at tage et par gode sko med og så vade byen rundt på dine fødder. Det koster ikke en krone, og du får en masse god motion af det.

Tænk over hvor du overnatter

Sidst, men ikke mindst, skal du også tænke over, hvor du vælger at overnatte. Det er klart dyrest at bo på et hotel, også selvom det måske bare er et 2- eller 3-stjernet hotel. Derfor kan det være godt at overveje alternativer. Det kan fx være couchsurfing, leje et værelse gennem AirBnB, sove på et hostel eller lignende. Mange af disse muligheder giver dig også en chance for at lære nogle lokale eller andre rejsende at kende, og det kan gøre din tur meget bedre. Så får du også en langt mere reel oplevelse af den by, du besøger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.