Rejser

Sådan får du internet med på ferien

Skal du snart på ferie, og vil du være sikker på at kunne forblive online på din tur, får du her et par tips til, hvordan du sørger for det.

Skal du lade mobilen ligge, når du er på ferie?

Men først og fremmest skal du måske lige tænke på, om det er en god idé at slæbe mobil, computer og internet med på din ferie, eller om det er en tid, hvor du skal lade mobilen og computere ligge, så du har plads til at slappe af og komme ned i gear.

Der er alt for mange, der tager deres arbejde med på ferie, og så ender de med at brænde ud, fordi de aldrig får slappet af. Hvis du er en af dem, der har svært ved at holde ferie, bør du nok ikke tage internettet med på ferie.

Brug din mobildata i store dele af EU

Hvis du bare gerne vil have mulighed for at kunne høre musik, tjekke Facebook og Instagram og følge med i verdens nyheder, kan du evt. gøre brug af din mobildata, når du er på ferie i EU.

Du kan nemlig bruge en begrænset del af din data, som du har med i dit mobilabonnement, i andre EU lande. Det er forskelligt fra abonnement til abonnement, hvor meget data du kan bruge, så det er værd lige at tjekke op på det, inde hos din udbyder, inden du rejser ud.

Tag din router med mobilt bredbånd med på ferie

Du kan også vælge at tage mobiltbredbånd med på din ferie. Du kan købe dig en 4G router, smide et SIM-kort i og tage din router med på din tur. Det er især oplagt til dig, der eks. skal på campingferie, og som vil have nem adgang til internettet.

Du skal bruge strøm for at have gang i en router, og da der ofte er WiFi på hotellerne, giver det ikke meget mening at tage din router med på hotel. Men skal du på ferie med egen campingvogn, kan det give rigtig god mening at have denne type internet med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.