Blog

Sådan får du nemt råd til at bo på 5-stjernet hoteller

Vil du gerne bo mere på 5-stjernet hoteller, når du er ude at rejse, får du her et par gode tips til, hvordan det kan lade sig gøre.

Har du problemer med flåter? Du kan læse mere om flåter ved at klikke her.

Book uden for højsæsonen

Det første gode tip til at få nemmere råd til at booke dig ind på et 5-stjernet hotel er, at du kan vælge at booke dit værelse uden for højsæsonen. Ligesom med alle andre hoteller er der jo mere rift om værelserne i højsæsonen, så hvis du kan booke uden for disse perioder, kan du ende med at spare rigtig mange penge på dine værelser. Skal du fx på sommerferie, kan det give god mening at booke udenfor skolernes ferie, da du her vil finde meget lavere priser end fx i juli måned, hvor alle tager på ferie.

Hold øje med deals

Når vi snakker om 5-stjernet hoteller, kan det også være en rigtig god idé at holde øje med deals. Der er mange hoteller, der kan finde på at køre stærke tilbud og kampagner i perioder, hvor der måske ikke er så travlt på hotellet. Her har du også tit mulighed for at booke dig ind til en skarp pris. Derfor kan det blandt andet være godt at følge det enkelte hotel enten via nyhedsbrev eller på de sociale medier, hvis du gerne vil have direkte besked, når der er mulighed for at spare penge på din næste overnatning på hotellet.

Bo kort men godt

Sidst, men ikke mindst, kan du jo også vælge at tænke over, hvor lang tid du skal være afsted. Vil du fx hellere bo en uge på et 2-stjernet hotel eller i tre dage på et 5-stjernet hotel til den samme pris? Kan du nøjes med færre nætter, kan det være, at det kan give dig mulighed for at bo på et 5-stjernet hotel til den samme pris som på et billigere hotel. Det handler i bund og grund om kvantitet mod kvalitet. Vil du bo i lang tid på et dårligere hotel, eller vil du bo i kortere tid, men til gengæld på det bedste hotel i byen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.