Rejser

5 ting du skal opleve i Storbritannien

Har du aldrig rigtig været i Storbritannien, eller har du bare været over og besøge London, er der her et par gode tips til, hvad du ellers kan opleve i de tre fantastiske lande, England, Skotland og Wales, som danner rammen om Storbritannien.

Der er så meget at opleve, så du næsten ikke har tid  til det alt sammen, uanset hvor lang tid du er der. Lån penge udbetaling med det samme, hvis du gerne vil købe din rejse her og nu. Og husk at læse op på den britiske pund kursudvikling, så du er sikker på, hvor mange penge du har behov for at låne.

Den britiske pub

For det første må du ikke snyde dig selv for at komme en tur på en klassisk, britisk pub, som du finder i stort set hver eneste by rundt omkring i Storbritannien.

At gå på pub er en stor del af briternes liv. Det er her, der bliver set fodbold, vendt nyheder og politik og fejret højtider hele året rundt. Store dele af deres liv foregår på disse pubs, så det er et must for dig at komme forbi sådan en, hvis du har mulighed for det.

Den storslåede natur

Og så må vi ikke glemme naturen, der i den grad også har noget at byde på. Især hvis du vælger at drage mod Skotland mod nord eller Wales mod vest.

Du kan med fordel leje en bil og køre rundt på egen hånd, så du selv kan bestemme, hvilke dele af landet du har lyst til at opleve. Når du kommer udenfor de store engelske byer, vil du i den grad opleve, at den britiske natur altså kan noget helt specielt.

Fodbold og atter fodbold

Du kan heller ikke rigtig sige Storbritannien uden også at sige fodbold. De største fodboldklubber i verden ligger der, og du har nu alletiders mulighed for at komme ind og se en britisk fodboldkamp live.

Sørg dog gerne for at være ude i god tid, da der kan være rift om billetterne – især til de store kampe.

Musicals i lange baner

Der er også masser af kultur i Storbritannien. Især omkring West End i London har du mulighed for at opleve de helt store klassikere samt de nyeste musicals på de helt store scener.

Hvert eneste år bliver der sat en lang række af de traditionelle musicals op, så hvis du gerne vil opleve Phantom of The Opera, Lés Miserables, Cats eller en af de mange andre klassikere, er London den perfekte destination.

Det gamle Storbritannien

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at tage rundt og se noget af det gamle Storbritannien. Landene byder på så meget kulturel historie, som du virkelig kan dykke ned i.

Har du igen mulighed for at leje en bil, har du meget nemmere ved at komme rundt til alle disse historiske steder i den britiske historie, som enhver historieinteresseret vil elske at opleve på egen hånd. Det er noget særligt.

5 ting du skal opleve i Storbritannien
5 ting du skal opleve i Storbritannien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.