Varme

Savner du også den varme sol?

Det bliver mørkt og gråt. Kulden sniger sig ind på dig, og du er ved at være godt træt af regn og november. Vinteren i Danmark er mørk og kold, og derfor ønsker rigtig mange at komme et sted hen, hvor solen skinner, og du kan få lidt D-vitamin. Danmark er et af de lande, hvor mange mennesker går med den såkaldte vinterdepression. Og det skyldes alt det mørke. For at få nok lys bør du være udenfor mindst en time om formiddagen. Det er der, du kan få en masse lys, som alle mennesker har behov for.

Så hvad gør du så?

Du kan med den rette indstilling sørge for at spare op til at rejse om vinteren. Du kan droppe den ugentlige fast food eller finde et andet sted, hvor du forbruger penge, som du sagtens kan skære væk. Men nogle gange er det bare ikke muligt, og så kan du få et lån nu med lav rente. Det bør sjældent være pengene, der forhindrer dig i at gøre noget godt for dig selv. I stedet er det om vinteren, at det er allervigtigst, at du forkæler dig selv. Måske kan det være en lille julegave til dig selv.

Hvis det ikke er solen, men…

Måske er du bare typen, der ikke bryder sig om at dase ved poolen. Måske du gerne vil til en storby, hvor du kan få udvidet din kulturelle horisont. Heldigvis er der mange lande, hvor du kan få begge dele. For eksempel Tyrkiet har både en masse lækre hoteller med fuld forplejning og store byer fyldt med kultur. Du kan sagtens forene de to ting og samtidig få varmen. At komme ud af Danmark og se noget andet af verden, det er altid en måde at få mere energi og perspektiv på hverdagen.

Savner du også den varme sol?
Savner du også den varme sol?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.