Blog

5 gode råd når du skal finde et lækkert hotel

Vil du gerne på ferie, og skal du selv booke et hotel, er der her et par gode råd, som du kan gøre brug af, når du vil finde et lækkert hotel.

1 – Hold øje med gode tilbud

Først og fremmest kan det være en god idé at holde øje med kampagner og gode tilbud, når du skal finde et godt hotel.

Du kan evt. finde et udvalg af hoteller, tilføje dem til dine favoritter, og derefter få opdateringer når der kommer tilbud eller kampagner på lige netop disse hoteller. Ligesom du vil gøre det, når du skal købe en ny iPhone, Kähler Hammershøi til stuen eller hvad du nu mangler, der koster en del penge.

2 – Husk altid at kigge på beliggenheden

Dernæst er det altid en god idé at holde øje med hotellets beliggenhed. At et hotel eks. ligger i London kan være et vidt begreb.

Der er stor forskel på, om hotellet ligger centralt i London eller i udkanten af byen. Så vær altid opmærksom på hvor hotellet ligger, hvis du vil gøre det nemt for dig selv at komme rundt og se de populære ting eller være i nærheden af de gode shoppingmuligheder og restauranter.

3 – Læs anmeldelser fra tidligere gæster

Hvis du vil være sikker på, at du får booket dig ind på et godt hotel, der kan leve op til deres egne ord om at være flot og lækkert, kan det være en god idé at læse anmeldelser fra tidligere gæster.

Der er mange tjenester som eks. Hotels og Booking der tillader gæsterne at skrive anmeldelser af deres ophold. Det kan være en god og gennemsigtig måde at finde ud af, om hotellet nu også er så godt, som det selv påstår at være.

4 – Kig altid på hotellets tilbud og services

Hvis du vil finde det bedste hotel, kan det også være en god idé at kigge på lidt mere end bare antallet af stjerner. Der kan nemlig sagtens være stor forskel på to 5-stjernede hoteller eller to 4-stjernede hoteller, selvom de har samme antal stjerner.

Kig gerne på deres services, og hvad der er med i prisen, når du booker. Hvilke faciliteter står til rådighed for dig? Er der fitnesscenter? Spa? Swimmingpool? Alle disse detaljer er værd at lægge mærke til, inden du booker dit ophold.

5 – Vælg et hotel med inkluderet morgenmad

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god idé altid at vælge et hotel, hvor der er morgenmad inkluderet. Det kan spare dig for rigtig mange penge at få det inkluderet i din pris, så du ikke skal betale mange penge for morgenmad hver eneste morgen under dit ophold.

Morgenmad for to personer under et hotelophold kan snildt løbe op i mange hundrede kroner – faktisk koster det flere steder omkring 100 kroner pr. person pr. morgen, hvis du vil have morgenmad. Så de penge er hurtigt tjent ind igen, hvis du vælger at få den inkluderet.

5 gode råd når du skal finde et lækkert hotel
5 gode råd når du skal finde et lækkert hotel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.