Rejser

3 ting du skal opleve på Kreta

Skal du snart til Kreta, eller har du gået med tanker om at købe dig en tur til den græske ø, har vi her samlet et par ting og steder, som du ikke må snyde dig selv for at opleve.

Chania

For det første må du ikke snyde dig selv for at komme en tur til Chania, når du er på Kreta. Der er nok rigtig mange danske turister, der lander i Chania Lufthavn, når de kommer til øen, men det er ikke alle, der får taget sig tid til at komme en tur ind til øens storby, og det er en skam.

I Chania kan du opleve mange forskellige ting. Du kan blandt andet besøge det store læder marked, som altid er spændende at besøge. Du kan også få dig en tur i hestevogn, eller hvad med at nyde din frokost eller en god kop kaffe på en af havnens dejlige restauranter?

Drikker du meget kaffe derhjemme, finder du Dolce Gusto kompatible kapsler her.

Samaria kløften

Et andet sted du heller ikke må snyde dig selv for at besøge er Samaria kløften. Hvis du ikke selv har lejet en bil, er der tit mange gode muligheder for at booke dig ind på guidede ture. Tag evt. en snak med dit rejsebureau om det.

Samaria kløften er en vandrerute, og en utrolig smuk en af slagsen. Her er det dog vigtigt, at du er i god form, da det kan blive en lang dag med mange stigninger samt en bagende varme.

Elafonissi stranden

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at tage en tur til Elafonissi stranden. Her er det dog vigtigt, at du ikke er bange for solen, da der næsten ikke er mulighed for at komme i skygge, når du er på Elafonissi.Kendt som nok Kretas mest smukke strand, tager Elafonissi sig virkelig godt ud. Den hvide sandstrand med det krystalblå vand er virkelig et besøg værd. Så hvis du har mulighed for det, kan det være en oplagt idé at tage på tur dertil. Det er et must, når du er på Kreta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.